Članak: Izvješće s održane akademskostručne konferencije “30 godina od prve primjene Zakona o računovodstvu i Zakona o reviziji u Republici Hrvatskoj”

Časopis: Računovodstvo i financije – prosinac 2023.

Stranica: 7

Stručni članak:  

Autor/i: Dr. sc. Petra Halar, Dr. sc. Ana Rep 

Kategorije: 2023ČlanciPRIKAZ KONFERENCIJEProsinacRačunovodstvo i financije
Ključne riječi: 2023PRIKAZ KONFERENCIJErif

Kratki sadržaj članka

Tijekom četvrtka, 23. studenoga 2023. godine i petka, 24. studenoga 2023. godine, na Ekonomskom fakultetu – Zagreb održana je akademsko-stručna konferencija povodom 30 godina od prve primjene Zakona o računovodstvu i Zakona o reviziji u Republici Hrvatskoj. Konferenciju su zajednički organizirali Ekonomski fakultet – Zagreb i Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika. Pored članova Katedre za računovodstvo Ekonomskog fakulteta – Zagreb i Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika, panelisti su bili ugledni stručnjaci iz prakse iz Ministarstva financija Republike Hrvatske, Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, Odbora za standarde financijskog izvještavanja, Hrvatske revizorske komore, drugih stručnih računovodstvenih i revizijskih organizacija te revizijskih društava, kao i profesori drugih ekonomskih fakulteta u Republici Hrvatskoj.

Članak u PDF formatu

Da bi vidjeli članak, potrebno je da budete ulogirani.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi pratila korisničko ponašanje u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Slažem se Više